La web de Tir amb Arc fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.

Circuit de tir amb arc
RESERVAR
L'Associació Cultural i Lleure d’Arqueologia Ca n’Oliver és un Club de tir amb arc amb la finalitat de promoure l’Arqueria en totes les seves modalitats i fer difusió del nostre Patrimoni Històric, Cultural i Esportiu.
Estem a Pontós a l'Alt Empordà, en un espai de 7 hectàrees amb un recorregut de 28 dianes 3D i zona d’escalfament. Recorregut dissenyat per homologadors i amb la col·laboració/associació de Poligaris Arc Club i el Club Esportiu Tir Arc de Figueres.
Espai adaptat per a totes les edats, envoltat de boscos i esplanades que permeten la bona pràctica d’aquest esport i activitats.
L'Associació compta amb la col·laboració de la casa de colònies de Ca n’Oliver que també ofereix la possibilitat, segons època, de pernoctar. Amb capacitat per allotjar 120 persones, us ofereix estades amb un tracte molt familiar, àpats casolans, i una àmplia experiència en el món del lleure educatiu treballant per la difusió de tallers i activitats culturals. A l'estiu podreu refrescar-vos a la piscina.
L’Associació compta amb la col·laboració de la casa de colònies de Ca n’Oliver que també ofereix la possibilitat, segons època, de pernoctar. Amb capacitat per allotjar 120 persones, us ofereix estades amb un tracte molt familiar, àpats casolans, i una àmplia experiència en el món del lleure educatiu treballant per la difusió de tallers i activitats culturals. A l'estiu podreu refrescar-vos a la piscina.
On som?
El circuit de tir pertany a la casa de Ca n'Oliver, situada al municipi de Pontós, Alt Empordà, a 10 minuts de Figueres i a 30 minuts de Girona.

Casa de Colònies CA N' OLIVER

Carretera de Pontós a Figueres (GIV-5125)
17773-Pontós (Alt Empordà)

Gràcies a la situació de la casa de colònies Ca n’ Oliver, a prop de Figueres i de Girona, pot accedir-hi molt fàcilment des de la nacional N-II o des de l’autopista AP-7.
col·laboradors
J.Menchón. Arquería tradicional Alfonso García-Oliva. Maestro artesano luthier

Associació Cultural i Lleure d' Arqueologia Ca n'Oliver

Carretera GIV-5125, S/N
17773 Pontós (Girona)

NIF G55359889

972 56 02 55
tirarc@canoliver.com